Hata

[sigplus] Critical error: Image gallery folder duyurular/2018-2019-Duyurulari/_HABERLER/TUltrasonografi.ve.Dis.Hekimliginde.Kullanimi is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Uyarı

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/dis/web/dis.ibu.edu.tr/public_html/images/duyurular/2018-2019-Duyurulari/_HABERLER/TUltrasonografi.ve.Dis.Hekimliginde.Kullanimi

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/duyurular/2018-2019-Duyurulari/_HABERLER/TUltrasonografi.ve.Dis.Hekimliginde.Kullanimi

Ultrasonografi ve Diş Hekimliğinde Kullanımı

16 Mayıs 2019

16/05/2019 tarihinde Fakültemiz Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı  Doktor Öğretim Üyesi  Duygu GÖLLER BULUT tarafından  "Ultrasonografi ve Diş Hekimliğinde Kullanımı” konulu Seminer" konulu Seminer verilmiştir. Seminere Fakültemiz Öğretim Elemanları katılım sağlamıştır.

{gallery}duyurular/2018-2019-Duyurulari/_HABERLER/TUltrasonografi.ve.Dis.Hekimliginde.Kullanimi{/gallery}

FAKÜLTE DUYURULARI