Fakültemiz Öğrencilerine Duyuru

04 Haziran 2020
Öğrencilere Duyuru

• 1,2,3,4. sınıfların tüm derslerinin sınavları ibuzem üzerinden (online test,kısa sınav,ödev teslimi,proje teslimi vb.) şeklinde yapılacaktır.

• Sınıfların teorik derslerinin sınavları ibuzem üzerinden (online test,kısa sınav,ödev teslimi,proje teslimi vb.) şeklinde yapılacaktır.

• Sınıfların uygulama ve stajları isteğe bağlı olarak online veya örgün olarak yapılacaktır.

• Sınıf öğrencilerimizden uygulama ve stajlarını uzaktan eğitim yoluyla(online) görmek isteyenler 10.06.2020 tarihine kadar dilekçelerini elden teslim ederek yada e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) adresine göndererek başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuruda bulunmayan öğrencilerimiz örgün öğretime devam edecektir.

Öğrencilere Duyuru

FAKÜLTE DUYURULARI