Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize Dekan Prof. Dr. Hasan ORUÇOĞLU, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İsmail ÖZKOÇAK, Fakülte Sekreteri Sevgi İnal GÖREN, Anabilim Dalı Başkanları, Öğretim Üyeleri ve Öğrenci İşleri'nden Burcu Çavuş GÜZEL'in de katılımlarıyla hoş geldiniz sunumu yapılarak Üniversitemiz ve Fakültemiz tanıtıldı.

Öğrencilerimize Fakültemiz hakkında bilgiler veren Dekan Prof. Dr. Hasan ORUÇOĞLU, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak detaylı bilgilendirme yaptı. Eğitim-Öğretim yaşamlarında kendilerine akademik danışmanlık yapacak olan Yrd. Doç. Dr. Gülbahar USTAOĞLU öğrencilerle birlikte sınıf temsilcisi seçerek, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılına başlangıç yapıldı.

Fakültemizde eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrencilerimize tüm yaşamlarında başarılar dileriz.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Diş Hekimliği Fakültesi © 2017 Sayfa Başı