2023 Mezun Buluşması Etkinliği ve Diş Hekimliği Günü

27 Kasım 2023

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde mezunlar buluşması ve Diş Hekimliği Günü etkinliği gerçekleştirildi.

22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü ve Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte ilk olarak, Stajer Dr. Seçil DOĞAN moderatörlüğünde mezunların kariyer deneyimlerini paylaştıkları söyleşi yapıldı. Söyleşide genç Diş Hekimleri Furkan AKSU, Kadir Emre BAYGIN ve Ersin ASLANDOĞDU mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Söyleşinin ardından panel etkinliği gerçekleştirildi. Oturum Başkanlığını Dr. Öğr. Üyesi Serpil SAĞDIÇ’ın yaptığı ilk oturumda Prof. Dr. Ertuğrul SABAH  “Engel Tanımaya Diş Hekimleri ” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Oturum Başkanlığını Dr. Öğr. Üyesi Zeynep AKGÜL'ün yaptığı ikinci oturumda Prof. Dr. Abubekir Eltas “İmplantın Temelleri” konusunu ele aldı.

Dr. Öğr. Üyesi Esma DİNGER’in oturum başkanlığını yaptığı üçüncü oturumda Prof. Dr. Alper KUŞTARCI ve Prof. Dr. Kürşat ER tarafından “ Endodontik Vakalar Üzerinden Tedavi Protokol Güncellemeleri ” başlıklı sunum gerçekleştirildi.

Etkinlik teşekkür belgelerinin sunumu  ve hediye çekilişleri ardından sona erdi.

FAKÜLTE DUYURULARI