2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönemlik ve Yıllık Dersler İçin Sınav Duyurusu AÇIKLAMASI

06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının aldığı kararlar ve Üniversitemiz Senatosu'nun 31.03.2023 tarih ve 2023/37 sayılı kararına istianeden Fakültemiz preklinik eğitiminin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için hibrit modele göre aşağıdaki şekliyle yapılmasına karar verilmiştir.

1. Preklinik sınavların yapılış şekli (Tüm dersler)

Ders için belirlenmiş günlerde olmak üzere ders yürütücüsünün belirlediği bir tarihte sınav yapılacaktır.

Öğrenciler belirtilen saatte ve tarihte eş zamanlı olmak kaydıyla ister yüz yüze isterse çevrimiçi olarak sınava girecektir. Verilen sınav ödevi tüm öğrenciler için aynı olacaktır ve aynı kriterlerde değerlendirilecektir. Tüm öğrenciler yürütücü öğretim üyesinin ödevde istediği kriterlerin sağlandığını kanıtlamakla sorumludur. Sınav süresi tüm öğrenciler için aynı olacak şekilde ders yürütücüsü tarafından belirlenecektir.

Diş Hekimliği Fakültesi 2022-2023 Bahar Yarıyılı Ara Sınav Duyuruları

1. Sınıf Ara Sınav Tarihleri