Öğrenci Duyuruları

• 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Yapmaya Hak Kazanan Öğrencilerin Listesini Görmek İçin       TIKLAYINIZ.                                                                                                                31Ağustos2023
    2023-2024 Yatay Geçiş Komisyon Raporu için TIKLAYINIZ

• 2023 - Güz Dönemi Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları                                                       04 Ağustos 2023

Yatay Geçiş Kayıt Hakkı Kazananlar Listesi

Yatay Geçiş Komisyon Raporu

Yataş Geçiş Tüm Öğenci Sonuçları

TIKLAYINIZ.

• 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Yapmaya Hak Kazanan Öğrenciler Hk.                          10 Ağustos 2022

Yatay Geçiş Tutanak

2. Sınıf Güz Dönemi Kurumlararası Yatay Geçiş Listesi

3. Sınıf Güz Dönemi Kurumlararası Yatay Geçiş Listesi

4. Sınıf Güz Dönemi Kurumlararası Yatay Geçiş Listesi

• 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Yerlestirme Puanına Göre Yatay Geciş Yapmaya Hak Kazanan Öğrenci Listesi

• Fakültemiz Öğrencilerinin Dikkatine (Online Eğitim-Sınav)                                                                                   10 Haziran 2021
    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, uzaktan öğrenim gören tüm üniversite öğrencilerine yönelik olarak, dönem sonu sınavlarında sağlıklı internet bağlantı ortamı sağlamak için merkez ve ilçe kampüslerinde bulunan bilgisayar laboratuvarlarını açıyor.
  • “Bilgisayar Laboratuvarları imkanlarından istifade etmek isteyen üniversite öğrencilerinin http://lab.ibu.edu.tr linki aracılığıyla rezervasyon yapmaları gerekiyor.”
  • Fakültemiz Öğrencilerinin Dikkatine (Hibrit Eğitimi)                                                                                                     04 Şubat 2021 Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Döneminde Hibrit Eğitim sisteminin uygulanması ile ilgili 26.01.2021 tarih ve 2021/16 sayılı Senato Kararı ekte sunulmuştur.

Senato Kararı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Uzaktan Online Verilebilecek Dersler

• 2020 - 2021 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi 5 Ekim 2020 Tarihinde başlayacak olup;                          15 Eylül 2020      1. , 2. ve 3. Sınıf derslerinin tamamı, 4. ve 5. Sınıfların teorik dersleri uzaktan eğitim ile, 4. ve 5. sınıfların uygulama dersleri pandemi şartlarına uygun olarak yeterli sayıda gruplara bölünerek yüz yüze yapılacaktır. Ara sınavlar çevirimiçi, dönem sonu sınavları ise pandemi tedbirlerine riayet edilerek yüz yüze yapılacaktır.